Diensten.

in de breedste zin van het woord

 1. Beheer en onderhoud
  Resource voorziet in preventieve controles van uw ict-omgeving. Uw automatiseringsnetwerk vertoont geen vreemde kuren en u kunt gewoon uw werk doen. Mocht er toch iets misgaan dan biedt Resource snel en gegarandeerd de helpende hand.
 2. Simple-nSecure
  We weten het inmiddels allemaal: we moeten steeds meer maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat ons werk niet verloren gaat. Simple-nSecure maakt hier werk van. Van het buiten houden van virussen tot het beveiligen tegen inbraak van gegevens. Uniek is dat Simple-nSecure de beveiligingsomgeving op het werk beschikbaar stelt op welke computer dan ook. >> Lees verder >>
 3. Huisstijlautomatisering
  Resource zorgt voor automatisering van uw huisstijl. Door een vast sjabloon te gebruiken treden u en uw collega’s altijd op dezelfde manier naar buiten. Of het nu gaat om een e-mailtje of om een offerte.
 4. Projectmanagement en advies
  Projectmanagement is een dienst die Resource uitstekend kan inzetten voor u. Resource projectmanagement houdt in dat er houvast gecreëerd wordt om op een standaard manier aan implementatie van projecten te werken. Zo begrijpt iedereen elkaar beter en sneller. Resource maakt gebruik van de Prince II-methodiek. Deze methodiek zorgt ervoor dat projecten beter worden gestuurd.
 5. Software ontwikkeling
  Resource ontwikkelt applicaties voor kantoor en productie omgevingen, gebaseerd op .Net (VB of C#) en SQL Server en Oracle database. Webapplicaties worden ontwikkeld met het CrossmarX Application Platform.
Zoals u leest kunnen wij veel voor u betekenen als het gaat om automatisering. Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!