Wie wij zijn.

Resource is een dienstverlener die zich richt op automatisering in de breedste zin van het woord. Van het leveren van hard- en software tot het opzetten van automatiseringssystemen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het beveiligen van uw automatiseringsomgeving, onderhoudende en preventieve werkzaamheden zodat uw computernetwerk geen vreemde kuren vertoont, het standaardiseren van correspondentie en het digitaliseren van uw papieren documenten.

Resource beschouwt automatisering als een van de basisprocessen in een organisatie. Maar elke organisatie zit anders in elkaar. Daarom past Resource het advies en de implementatie van hard- en software aan op het beleid van de organisatie en de wensen van u als gebruiker. Alleen op deze manier wordt automatisering winstgevend voor uw bedrijf!

Resource gaat zorgvuldig om met de processen die in gang gezet moeten worden om automatisering voor uw bedrijf op welke manier dan ook in te zetten. Zo zorgt Resource ervoor dat bedrijven en organisaties de juiste investeringen doen in automatisering.